El València Basket cau en la pròrroga contra el Milà

El València Basket perd contra l'Armani Milà en l'últim segon per culpa d'un triple de Micov, 81-83.

El partit s'ha jugat a porta tancada
El partit s'ha jugat a porta tancada / Getty Images
05 de març 2020 - 23:43

Un altre partit de l'Eurolliga que se li escapa al València Basket en l'últim sospir. Aquesta vegada amb més crueltat, si hi cap, amb la Fonteta buida, després de remuntar, anar a la pròrroga i caure en l'últim segon amb un triple estratosfèric de Micov. Una derrota que, a més, també suposa allunyar-se encara més dels huit llocs que donen accés al playoff de l'Eurolliga.

La falta de públic a la Fonteta s'ha notat en el ritme del partit, amb falta d'harmonia i sense simetria per part dels dos equips. El més perjudicat ha sigut el València Basket, amb diferències negatives en el marcador des de l'inici del partit. A l'equador de l'encontre han arribat amb 28 a 36, que bé explica els baixos percentatges que han tingut els dos equips en el llançament.

Els taronja han reaccionat en el tercer quart, gràcies a la gran aportació en defensa de Ndour i el treball en atac d'Abalde i Dubljević. El València Basket anava menjant-li terreny al Milà i els dos últims quarts han acabat amb empat a tot, el tercer a 48 punts i el quart a 65. Tot anava a decidir-se en la pròrroga.

El València Basket, amb un gran Dubljević, ha eixit més centrat, fins i tot ha arribat a dominar de quatre punts, 80-76, quan faltaven 22 segons. És quan ha aparegut el millor Sergio Rodríguez per a conduir el Milà cap a la victòria. Colom ha errat en el llançament dels tirs lliures i tot seguit ha vingut la sentència amb el triple que deixa el València Basket molt tocat en la màxima competició europea.