El València Basket cau per la mínima contra el Baskonia, 71-70

Els taronja han arribat al descans amb un avantatge, però el partit s'ha capgirat per complet en els dos últims quarts.

Dubljevic felicita Williams per una acció del partit
Dubljevic felicita Williams per una acció del partit / / VBC
29 de desembre 2020 - 23:06

El València Basket ha perdut en Eurolliga contra el Baskonia per només un punt, 71 a 70 en un partit que s'ha decidit en els dos últims minuts. Els de Jaume Ponsarnau han dominat en els dos primers quarts, però els locals han sabut capgirar després de la represa.

El partit ha arrancat amb un València Basket completament inspirat en atac i poderós en defensa. Els de Jaume Ponsarnau han sorprés per complet els locals i el primer quart ha acabat amb 17 a 30. Una renda de 13 punts que en el segon quart s'ha reduït per la reacció del Baskonia. Els taronja han sabut contrarestar la resposta local i defensar l'avantatge fins a arribar amb el 39 a 47 al descans.

El tercer quart ha sigut més caòtic. El València Basket eixia fort els primers minuts, però un parcial de 9 a 0 tornava a enganxar el Baskonia en el partit. L'equip que dirigeix Dusko Ivanovic pressionava en defensa i els de Jaume Ponsarnau recorrien a les accions individuals que no sempre han eixit. El quart ha acabat amb tres punts per damunt, 55-58.

El sofriment s'intuïa i així ha sigut en el parcial definitiu. El Baskonia ha capgirat el partit, en joc i resultat. Els locals s'han posat per davant, 64-60. Moments crítics i l'encontre s'ha emparellat per complet amb igualades a 66 i a 68. Tot s'ha decidit en els últims dos minuts i l'estratègia li ha eixit de cara al Baskonia, 71 a 70.