El València Basket continua sense guanyar a casa de l'Efes (99-83)

Els de Ponsarnau no han pogut sumar la quarta victòria consecutiva en l'Eurolliga.

Bojan Dubljević tracta d'encistellar
Bojan Dubljević tracta d'encistellar / València Basket.

Continua la maledicció taronja a la pista de l'Anadolu Efes, el Sinan Erdem Sports Hall d'Istanbul, on no ha aconseguit guanyar mai. Hui ha sumat una nova derrota en el tercer partit de la gira europea lluny de la Fonteta. Jugaven seté contra nové en un partit no definitiu però sí important de cara a entrar en un top 8 que enguany està caríssim. Els taronja han eixit amb fe en un primer quart molt sòlid i seriós, on han arribat a posar-se 10 per damunt, aprofitant l'efectivat màxima en triples. El 18 a 23 amb què ha acabat el primer quart ha sigut només un miratge. Al segon els turcs han fet bones les paraules de Ponsarnau –"juguem davant de l'equip que millor està jugant en l'Eurolliga"– i en minut i mig l'Anadolu s'ha posat en avantatge. Més 6 al descans (46 a 40).

El tercer i el quart no han anat millor i l'Efes s'ha mostrat invencible amb percentatges de matrícula, oferint la seua millor versió. 99 a 83 marcador final i sisena victòria consecutiva per als turcs en la competició. Als taronja els toca refer-se ràpid, perquè dijous s'enfronten al Maccabi de Tel-Aviv en l'Eurolliga i diumenge reben a la Fonteta el BAXI Manresa en la competició domèstica.