El València Basket desarma el Saragossa a la Fonteta (83-50)

En l'estrena en Lliga de Marie Gülich, acabada d'arribar, la pivot alemanya ha realitzat un gran partit.

La pivot alemanya Marie Gülich s’ha estrenat hui amb el València Basket
La pivot alemanya Marie Gülich s’ha estrenat hui amb el València Basket / Miguel Ángel Polo

Rubén Burgos ha jugat d’inici amb Marie Gülich de titular, tot i que la pivot alemanya quasi acabava d’arribar a València. La jugadora ha fet un bon partit, amb una gran química amb la resta de la plantilla, tot i que només ha pogut compartir poc més d'una setmana d’entrenaments. Amb una defensa agressiva, el València Basket ha pogut córrer al contraatac i s’aconseguia la primera diferència important en el partit (min. 9, 19-9).

Les rotacions del conjunt taronja li han permés imprimir un ritme intens al partit, amb una bona circulació de baló en atac. Això i un domini absolut en el rebot han provocat que l’equip valencià s’escapara encara més en el marcador. Després dels primers 20 minuts, les de Rubén Burgos ja guanyaven per 18 punts (42-24).

El València Basket ha continuat amb una marxa més en la segona part i l’avantatge s’ha ampliat (63-38). Les valencianes jugaven a plaer, amb Gülich i Trahan-Davis intimidant en la zona i Queralt Casas molt incssiva en atac. A pesar de la diferència, l’equip taronja no ha afluixat en cap moment en defensa. El Saragossa estava ja desarmat i el duel ha finalitzat amb un resultat de 83 a 50

El partit ha suposat la tornada de Raquel Carrera després de la lesió en la Supercopa del mes de setembre. En aquesta segona part, Rubén Burgos també ha donat entrada a la jove Lorena Segura.