El València Basket es posa les piles per a guanyar al Betis (89-81)

L'equip taronja iguala la tercera millor ratxa en la Lliga Endesa de la història del club.

Derrick Williams manté la pilota davant la defensa de dos jugadors del Betis
Derrick Williams manté la pilota davant la defensa de dos jugadors del Betis / València Basket.

Una més i ja en van dotze. El València Basket iguala així la tercera millor ratxa en l'ACB de la història del club, els dotze triomfs seguits obtinguts per a obrir la temporada 1999-2000 amb Miki Vukovic en la banqueta. Hui, davant el Betis, a la Fonteta, ha patit durant els tres primers quarts, en els quals ha anat permanentment per davall en el marcador.

Tant és així que el Betis ha començat dominant el partit i ha acabat el primer quart amb un avantatge de deu punts (12-22). Però al València Basket li agrada anar a contracorrent, necessita una motivació per a donar el seu màxim nivell, i veure's tant per darrere en el marcador l'ha fet reaccionar. En el segon quart el València ha retallat a poc a poc la diferència en el marcador i se n'ha anat al descans per davant amb un triple de Marinkovic (38-37).

Després pel pas pels vestidors ha tornat a eixir endormiscat l'equip taronja, que ha tornat a veure com l'equip andalús es posava nou punts per davant, encara que un parcial de 21-3 ha fet que es tancara el tercer quart amb un clar avantatge de l'equip de Jaume Ponsarnau (68-59). En l'últim quart, el València Basket ha aconseguit la màxima distància al seu favor en el marcador, setze punts, encara que ha rebaixat la intensitat i ha fet descansar jugadors importants, un fet que ha aprofitat el Betis per a apropar-se, sense perillar la victòria taronja (89-81).

El València Basket suma així una nova victòria encara que no li guanya el basket-average a l'equip sevillà, que va guanyar de deu en el partit de la primera volta, encara que en teoria no serà rival seu a final de temporada. Ara, els de Jaume Ponsarnau tenen uns dies de descans per a centrar-se en el primer títol de la temporada, la Copa del Rei, en la qual s'enfrontaran dijous al Reial Madrid en els quarts de final.