El València Basket es venja del Reial Madrid en l'Eurolliga (89-78)

L'equip blanc, subcampió de la Copa, ha arribat al partit amb un desgast major que el de l'equip taronja.

Vanja Marinković tracta d'internar-se en la pintura
Vanja Marinković tracta d'internar-se en la pintura / Miguel Ángel Polo (València Basket).

El València Basket ha reaccionat de la millor manera possible de l'eliminació només començar la Copa del Rei i ha guanyat 89-78 en l'Eurolliga el seu botxí, el Reial Madrid.

L'equip taronja ha sigut superior des del primer minut del partit. Amb un encertat atac en el primer quart, en el qual ha anotat 29 punts, i amb una dura defensa en el segon, en què ha deixat el Reial Madrid en catorze punts; se n'ha anat al descans amb un avantatge de vint punts (55-35).

L'equip blanc, subcampió de la Copa, ha arribat al partit amb un desgast major que el de l'equip taronja, amb més d'una setmana de descans. Tant és així que un dels seus referents, Sergio Llull, s'ha retirat abans d’hora per unes molèsties.

En la segona part, el València Basket ha sabut defensar l'avantatge aconseguit en els dos primers quarts. Ha perdut el tercer i el quart però els vint punts de diferència acumulats abans del pas pels vestidors han sigut suficients per a sumar la tretzena victòria en l'Eurolliga, que el deixa a només una posició del play-off.