El València Basket guanya amb solvència l'Al-Qázeres (53-74)

Les valencianes encadenen nou victòries consecutives i ja en sumen 21 en la Lliga Femenina Endesa.

Queralt Casas, en una acció del partit
Queralt Casas, en una acció del partit / Twitter: @CBALQAZERES

Visita amb victòria per al València Basket, que ha aconseguit superar l’Al-Qázeres per 53 a 74. El conjunt taronja ha aconseguit el triomf número 21 en la Lliga Femenina Endesa, els últims nou de manera consecutiva. Amb una agressiva defensa i velocitat en l’atac, les valencianes han entrat ben prompte en el partit.

Amb un parcial de 2-10 d’inici, les de Rubén Burgos han encadenat moments brillants amb altres de més apagats. En un d’aquests moments en què les valencianes no encertaven, les extremenyes s’han acostat en el marcador (minut 8, 7-10) però, des de la defensa, han pogut córrer i anotar de manera fàcil, i la distància ha anat augmentant. En la mitja part, el partit ja estava clar per a les taronja (21-37).

En la segona part, la diferència s’ha ampliat encara més, fins als 22 punts (minut 34, 42-64) i Rubén Burgos ha aprofitat per a donar descans a les titulars. Al remat, triomf del conjunt valencià per 53 a 74 en aquest segon partit de la Lliga que han jugat aquesta setmana.