El València Basket, invicte en l'Eurocup Women

Ajustada victòria de les taronja 75-78 davant l'Olympiacos.

Llançament de la pivòt taronja, Meiya Tirera, màxima anotadora del partit.

El València Basket continua invicte en l'Eurocup Women, després de véncer a casa de l'Olympiacos per 75-78. Ha sigut una victòria ajustada i patida per a les de Rubén Burgos, que s'han trobat davant la fèrria defensa de l'equip grec, contra el qual es jugaven el lideratge del grup G. Ha sigut un partit de màxima igualtat i alternança, on la pivot Meiya Tirera s'ha convertit en la màxima anotadora taronja, amb 21 punts.

L'estadi de la Pau i l'Amistat d'Atenes han acollit aquest duel de la cinquena jornada de l'Eurocup Women, on des del primer moment s'ha fet palés que les gregues no li ho anaven a posar fàcil a les taronja. Després d'un inici ajustat, l'Olympiacos s'avançava en el marcador a partir de la meitat del primer temps. Les valencianes han reaccionat per a empatar el duel i posar-se per primera vegada per davant en el marcador a tres minuts del final d'este quart. Les gregues han reaccionat fins a arribar a un final del primer temps de 20-14. Al segon quart s'han tornat a acurtar les diferències entre els dos equips, després que les taronja hagen mostrat major agressivitat defensiva, fins a concloure amb un 39-36.

A la represa, el València Basket ha eixit a colpejar al rival, s'ha animat en atac i ha dut la iniciativa, fins a arribar a avançar-se per segona vegada en el marcador. Aquesta superioritat s'ha mantingut fins a arribar a la màxima diferència del partit, de 14 punts, quan faltaven tres minuts del final del tercer temps. Les de Rubén Burgos han aprofitat les febleses defensives de l'equip grec en aquest quart, que ha conclòs amb un 49-62.

L'últim temps ha sigut el de la reacció de l'Olympiacos, que han incrementat la pressió en defensa contra les taronja i han començat a retallar les diferències, fins a posar-se per davant per la mínima. Les taronja no han abaixat els braços i la tensió ha sigut màxima en els minuts finals. Amb un 75-78 en el marcador, ha conclòs aquest disputat duel d'Eurocup.