El València Basket passa per damunt de l'Spar Gran Canària a la Fonteta

Les de Rubén Burgos guanyen 81-48 l'equip canari, la victòria número setze de les taronja en la Lliga Femenina Endesa.

Les jugadores taronja celebren una nova victòria
Les jugadores taronja celebren una nova victòria / València Basket.

El València Basket ha passat per damunt de l'Spar Gran Canària a la Fonteta. Les de Rubén Burgos s'han mostrat implacables, amb un gran treball en defensa i han vençut per 81-48 l'equip canari. En el partit s'han posat en evidència les diferències entre les taronja, candidates a guanyar la lliga amb setze victòries i només una derrota, i l'equip de Jose Carlos Ramos, en el lloc catorze de la classificació i que lluita per la permanència. La màxima anotadora del València Basket en aquest partit ha sigut la nord-americana Celeste Trahan-Davis, amb 22 punts; seguida de Marie Gülich, amb 15, i Leticia Romero amb 14.

La superioritat de les taronja s'ha fet palesa des de l'inici del partit, encara que la diferència a final del primer temps no ha sigut tan escandalosa com en la resta del duel i aquest quart ha conclòs amb 18-8 en el marcador. Les de Rubén Burgos han ampliat el seu avantatge en el segon temps fins a anar al descans amb 37-21 en el marcador.

Ha sigut en la represa quan la maquinària taronja ha fet que la diferència respecte a les canàries s'incrementara, fins a superar les de Jose Carlos Ramos en vora trenta punts, amb una imparable Marie Gülich en el València Basket. El tercer temps ha conclòs amb resultat de 64-38. En l'últim temps, l'Spar Gran Canària ha aprofitat la relaxació de les taronja per a anotar i intentar que es reduïra l'ampla victòria de les de Rubén Burgos. Així i tot, el partit ha conclòs amb un avantatge de 33 punts per al València Basket, fins a certificar la victòria per 81-48.

Ha sigut l'últim partit de l'any del València Basket a la Fonteta. L'equip taronja tancarà aquest 2020 amb el partit del pròxim diumenge dia 27 a la pista del Casademont Saragossa, a les 20:15 hores.