El València Basket, primer equip que guanya el Barça a la seua pista aquesta temporada

L'equip taronja ha vençut els blaugrana en la Lliga, per 90-100.

El pivot del València Basket, Derrick Williams, màxim anotador de l'equip taronja, amb 25 punts.

El València Basket s'ha convertit en el primer equip a guanyar el Barça a la seua pista aquesta temporada. Al Palau Blaugrana l'equip taronja ha vençut per 90-100 els de Jasikevicius i manté les aspiracions de jugar la Copa del Rei. El màxim anotador de l'equip taronja ha sigut Derrick Williams, amb 25 punts, seguit de Bojan Dubljevic, amb 24.

Els de Ponsarnau han desenvolupat el seu joc de l'Eurolliga en l'ACB i han anat a totes des de l'inici del partit, amb uns destacats Bojan Dubljevic i Derrick Williams, que finalment han sigut autors de la meitat dels punts de l'equip. Els valencians s'han situat per davant del rival durant tot el primer quart. Mirotic i Calathes acostaven als blaugrana en el marcador, encara que els taronja han aconseguit finalment mantindre la distància i acabar el primer temps deu punts per damunt, amb resultat de 22-32.

En el segon temps, el Barça li ha pegat la volta al marcador amb velocitat i pressió defensiva, enfront d'un València Basket que no s'ha mostrat amb la intensitat del primer quart. Els blaugrana han aconseguit empatar el partit i s'ha arribat al descans amb 51-51.

Després de la represa, els taronja han intentant tornar a la dinàmica d'atac del primer temps, s'han tornat a posar per davant, encara que en el tram final els de Jasikevicius han empatat una altra vegada. Amb 70-70 ha acabat el tercer quart.

En l'inici de l'últim temps, els de Ponsarnau han tornat a prendre la iniciativa davant dels blaugrana, amb l'aportació destacada del taronja Derrick Williams, que ha fet una brillant actuació durant tot el partit. A la meitat d'aquest últim quart els de Ponsarnau han aconseguit el màxim avantatge fins ara, de 13 punts. Ha sigut el moment on han reaccionat els blaugrana, que no es donaven per vençuts i començaven a retallar distàncies. Guillem Vives ha tallat aquesta reacció i els taronja han aconseguit recuperar una renda de 10 punts, amb la qual ha acabat el partit.