• El València Basket s’estrena amb derrota contra el Girona (67-52)

  Esports Bàsquet | 28/09/2019 18:00
  Mònica Arnau
  Meiya Tirera intenta anotar davant l’oposició de Coulibaly

  Meiya Tirera intenta anotar davant l’oposició de Coulibaly

  Estrena del València Basket en la lliga femenina. L’equip taronja s’ha enfrontat l’Spar Citylift de Girona, l’actual campió i també guanyador de la Supercopa, en l’Open Day celebrat en el pavelló Segle XXI de Saragossa. Un format en què es juga la primera jornada de la lliga en una mateixa ciutat durant un cap de setmana.

  El València Basket ha eixit al camp amb els nervis de l’estrena. El Girona, en canvi, s’ha trobat més entonat i prompte s’ha posat al capdavant en el marcador (13-5). Però a poc a poc, l’equip taronja s’ha anat assentat en el camp gràcies a les seues senyes d’identitat, la velocitat i la ràpida circulació del baló. Així, les de Rubén Burgos han aconseguit retallar les distàncies tot i que cada vegada que s’acostaven, el Girona anotava un triple. La primera part ha finalitzat amb un resultat de 34-29 a favor de les catalanes.

  El València Basket ha eixit en la segona amb molta intensitat i això li ha permés empatar el partit a 37 punts. Però de nou els triples han permés al Girona marcar de nou les diferències. En l’últim quart, la capacitat anotadora de les jugadores entrenades per Eric Surís s’ha desatat i l’avantatge ha augmentat, amb una Adaora Elonnu superlativa que ha acabat l’encontre amb 18 punts.

  A pesar del resultat (67-52), el València Basket ha mostrat ràfegues del que es pot esperar d’este conjunt en esta lliga.