El València Basket suma la tercera victòria de la setmana

El conjunt de Ponsarnau guanya l'UCAM Múrcia a la Fonteta (82-62)

Vives i Dubljevic intenten frenar l'avanç de Booker
Vives i Dubljevic intenten frenar l'avanç de Booker / Kai Försterling (Efe)

El València Basket ha tancat la millor setmana de la temporada, amb tres victòries de tres partits disputats. Després de véncer en la gira russa d'Eurolliga el Khimki i el Zenit, ara li ha tocat a l'UCAM Múrcia. Mike Tobey ha continuat de baixa per lesió i tampoc Sastre i Ndour han participat en l'encontre per un procés víric. El que sí que ha pogut disfrutar de minuts ha sigut Bojan Dubljevic, recuperat de l'esquinç que el va deixar a València en el viatge a Rússia.

A pesar del mal oratge en l'exterior, la Fonteta oferia una bona entrada perquè, sens dubte, l'afició volia recompensar els bons resultats de l'equip. El València Basket ha començat molt prompte a manar en el partit. Amb Dubljevic intimidant des de l'interior i Laberye en estat de gràcia, els de Ponsarnau han posat terra pel mig ja des del primer temps (min. 10, 21-13).

Festa en La Fonteta

El partit ha continuat la mateixa tònica en el segon quart. Les rotacions de Jaume Ponsarnau funcionaven i l'UCAM no trobava la clau per a reduir la diferència. En els primers 20 minuts, el marcador reflectia un avantatge de 14 punts (44-30).

En la segona part, el València Basket no ha perdut el control del partit en cap moment tot i que en els últims minuts ha abaixat un poc el ritme. Al final, la Fonteta ha pogut disfrutar d'una victòria més que merescuda en una setmana més que extraordinària del conjunt taronja (82-62). El pivot Thomas Pavelka ha debutat en els instants finals de l'encontre.