El València Basket tanca la primera volta amb una nova victòria (58-64)

El conjunt taronja ha guanyat en la pista de l’IDK Euskotren amb una gran actuació de Cristina Ouviña i Celeste Trahan-Davies.

Celeste Trahan-Davies tracta de fer una cistella
Celeste Trahan-Davies tracta de fer una cistella / Óscar Araujo

El València Basket ha tancat la primera volta amb una nova victòria, la catorzena en 15 jornades, en imposar-se en la visita a l’IDK Euskotren de Guipúscoa per 58-64, gràcies a la gran actuació de Cristina Ouviña i Celeste Trahan-Davies.

El partit ha començat igualat. El València Basket ha volgut imposar un ritme molt alt en el joc però no han estat encertades en el tir. L’IDK s’ha encomanat a Mariam Coulibaly, amb 10 punts en el primer quart, per a no perdre de vista les valencianes (min 10, 12-15).

En el segon quart, l’amplària de la banqueta taronja li ha permés continuar amb el seu ritme intens. A l’IDK se li ha esgotat l’energia i el conjunt taronja ha començat a trobar cistelles fàcils, que i han permés fer un parcial de 7-0 per a escapar-se en el marcador (min 17, 15-24). La primera part ha finalitzat amb un resultat de 22-32.

En la represa, l’IDK ha retallat distància perquè han començat a entrar-li els tirs exteriors (min 23, 31-35), amb una inspirada Laura García. Però de nou la maquinària taronja ha començat a funcionar. Amb la magistral direcció de Cristina Ouviña i el domini en la pintura de Celeste Trahan-Davies, el València tornava a manar de manera clara (min 27, 32-43).

El València Basket ha continuat controlant el partit en l’últim quart, i fins i tot ha arribat a una diferència de 15 punts. En els minuts finals, les basques han maquillat un poc el resultat final (58-64).