La defensa del Perfumerías Avenida desmunta el València Basket (80-57)

El segon partit de semifinals de la Lliga Dia es jugarà a València dijous.

El Perfumerías Avenida guanya el primer partit de la semifinal

El València Basket ha tractat de tu a tu el Perfumerías Avenida els dos primers quarts, en el que ha sigut el primer partit d'esta semifinal de la Lliga Dia. Les valencianes han arribat al pavelló Wurzburg de Salamanca quasi sense poder preparar l’enfrontament, ja que les de Rubén Burgos van forçar el tercer partit i, en canvi, l'equip salmantí va guanyar la plaça de semifinals en el segon.

El partit va començar amb un ritme frenètic. Els dos equips anotaven amb facilitat i el València Basket feia molt bona selecció de llançaments. Tirera i Abalda manaven a la zona i el Perfumerías només es mantenia en el partit gràcies a Silvia Domínguez. El primer quart va acabar amb un marcador de 19 a 20.

En el segon quart, les de Salamanca van augmentar la intensitat defensiva. Això complicava l'atac de les valencianes, que perdien el baló amb facilitat. El Perfumerías aprofitava les pèrdues del conjunt taronja per a córrer i així posar-se per davant en el marcador (minut 20, 37-33).

Defensa incòmoda del Perfumerías Avenida

Sembla que en el descans Miguel Ángel Ortega va organitzar la defensa del conjunt salmantí, perquè el Perfumerías Avenida va endossar un parcial de 12 a 1 a l'inici del tercer quart. Amb una intensitat defensiva que en ocasions fregava la falta, l'equip de casa obria el marcador per a posar-se 15 punts per davant: minut 25, 49-34. A les valencianes els costava molt desfer-se de la pressió i les pèrdues de baló eren constants.

Al final, el Perfumerías Avenida s'ha endut este primer partit de la semifinal per 80 a 67. El segon partit es jugarà dijous a la Fonteta a les 9 de la nit.