Novena victòria consecutiva del València Basket (51-71)

L'equip taronja ha guanyat amb claredat en la canxa del Campus Promete i continua invicte en la Lliga Femenina Endesa.

Rebecca Allen, amb 4 triples en l’últim quart, ha acabat de trencar el partit
Rebecca Allen, amb 4 triples en l’últim quart, ha acabat de trencar el partit / Alberto Salazar

Inici explosiu del València Basket en la Lliga Femenina Endesa. Les valencianes han sumat la novena victòria consecutiva des que va començar la temporada, aquesta vegada a la canxa del Campus Promete de Logronyo. L’equip ha viatjat a La Rioja sense la lesionada Mara Pina i amb la baixa d’última hora d’Anna Gómez, que està en quarantena perquè ha tingut contacte amb un familiar que ha donat positiu en coronavirus.

El partit ha començat a un ritme frenètic. El Promete ha colpejat primer i s’han posat per davant (min. 5, 11-4) però en aquest joc de córrer el València Basket té totes les de guanyar i prompte ha capgirat el marcador (min. 8, 13-15). Les mans ràpides de Queralt Casas i Cristina Ouviña en defensa feien possible contraatacs molt ràpids i les valencianes aconseguien la primera diferència important (min. 16, 19-27).

Ara bé, el perill d’un ritme tan intens són les errades. I així, en els últims instants de la primera part, els dos equips han entrat en una espiral de precipitacions que les de Logronyo han sabut aprofitar per a retallar distàncies (23-27).

A colp de triple

Amb una marxa més en defensa ha començat el València Basket la segona part. Amb la direcció i els punts d’Ouviña, les de Rubén Burgos ampliaven la diferència (min. 28, 28-42). En l’últim quart, el Promete ha tornat a marcar una velocitat de vertigen per a forçar de nou les errades de les valencianes i s’han acostat fins als 8 punts. Però 11 punts consecutius de Rebecca Allen han fulminat les esperances de les logronyeses.

L’australiana ha anotat tres triples i una cistella de dos per a posar la màxima diferència del partit (min. 35, 39-62). A partir d’ahí, els dos equips han aprofitat per a donar minuts a les suplents i el partit ha finalitzat amb un resultat de 51 a 71 a favor de les valencianes.