Puerto afavoreix la victòria d'Espanya contra Lituània

El jugador del Valencia Basket ha fet un partit èpic amb 14 punts.

Josep Puerto en el duel contra Lituània
Josep Puerto en el duel contra Lituània / RFEB

La selecció espanyola sub-20 de bàsquet ha fet un gran partit contra una de la seleccions favorites per a guanyar l'Europeu sub-20. L'equip ha lluitat tot el partit i, fins i tot, s'ha mostrat molt fort mentalment quan el conjunt lituà  ha presentat el seu millor joc. El valencià d'Almussafes, Josep Puerto, amb 14 punts i 4 rebots, ha sigut un dels jugadors clau en la resolució final d'aquesta eliminatòria de huitens de final.

La primera part ha començat amb molt bon joc de Lituània, que hi ha anotat amb facilitat. Mentrestant, Espanya ha intentat jugar pilotes llargues adreçades al pivot Ósses Ehigitor. En el  descans, el marcador era 26-29 a favor d'Espanya i era incert saber qui es classificaria per als quarts de final de la competició.  La lluita era directa i la falta d'encert es contagiava entre els dos equips. De fet,  en els dos primers quarts, només es va anotar un triple de 22 llançaments a cistella des d'aquesta posició.

Amb el 59-63 al marcador, es va descobrir com a home estrela Josep Puerto, el qual, amb Figueres, va estirar de l'equip en l'últim minut.  En aquest moment, un triple de Font i una cistella del jugador del València Basket aconseguia un avantatge important que es rematava amb la victòria per 70 a 75 i la classificació de la  selecció espanyola per a disputar els quarts de final de l'Europeu contra el guanyador de l'eliminatòria entre Israel i Suècia.