Remuntada espectacular del València Basket (93-84)

El conjunt taronja ha arribat a perdre per 21 punts en el tercer quart, però s'ha acabat imposant al Saragossa.

Nikola Kalinic tracta d'anotar davant la defensa dels jugadors del Casademont Saragossa / Miguel Ángel Polo (Efe)

En un mal inici de partit, el València Basket ha mostrat la cara més irregular, la que estan donant en la Lliga ACB. En un primer quart per a oblidar, els taronja han deixat que el Saragossa s’apropiara del ritme del partit. Els valencians, negats amb els triples, sempre arribaven una mil·lèsima tard en defensa i el primer avantatge visitant es reflectia en el marcador (minut 9, 14-27). Ni tan sols amb dos temps morts quasi consecutius, aconseguia Jaume Ponsarnau centrar els seus jugadors.

Semblava que el conjunt taronja reaccionava en el segon quart, de la mà de Dubljevic i Marinkovic (minut 12, 23-29), però aquest intent d'inici de remuntada ha sigut frenat ràpidament i la diferència no ha fet més que augmentar, fins a un 39-55 en el descans.

Remuntada del València Basket

L’exhibició del Saragossa continuava després del pas pels vestidors. La diferència fins i tot augmentava fins al 21 punts (42-63, minut 26), però el conjunt taronja ha sabut reaccionar. L’entrada de Kalinic i una defensa més agressiva han retallat la diferència fins als 12 punts al final del tercer temps (minut 29, 62-74).

En aquest moment és quan ha aparegut el València Basket talentós que va guanyar dijous el Zalgiris. En l’últim quart, Hermannsson i Dubljevic s’han sumat a Kalinic per a liderar una remuntada espectacular. Amb un Saragossa totalment diluït, els de Ponsarnau han fet un parcial de 31 a 10, per a guanyar el partit per 93 a 84. Un bon regal d’aniversari per al capità taronja, Bojan Dubljevic, que aquest dissabte complia anys i ha sigut el millor de l’equip, amb 21 punts i 26 de valoració.