Tragèdia grega

El València Basket ha caigut contra l'Olympiacos per un contundent 89-63.

Abalde entra a cistella
Abalde entra a cistella / EFE

L'Eurolliga ha començat molt malament per al València Basket. Després del dur revés patit a casa contra el CSKA de Moscou, l'eixida a la pista de l'Olympiacos també finalitza amb una clara derrota per 89 a 63.

Un mal inici ha marcat tot el partit a terres gregues. Amb un parcial d'11a 0, el València Basket ha remat a contracorrent des del primer segon de joc. L'Olympiacos estava molt còmode i trobava amb facilitat la cistella taronja mentre que, per contra, els de Jaume Ponsarnau s'han trobat completament perduts. La connexió entre Spanoulis i Milutinov ha sigut letal. El València Basket no ha trobat mai la fórmula per a parar el vendaval grec. El partit ha arribat al descans amb el marcador de 54 a 30 després de dos quarts en què el València Basket ha estat desconegut, perdut i completament desbordat.

En la represa, al València Basket només li quedava millorar la seua imatge i intentar la gran gesta.

El tercer quart ha començat amb les diferències en el marcador pràcticament iguals, però amb les forces més anivellades sobre la pista. No era més que un reflex del ritme del partit, que ha estat marcat per Spanoulis.

L'últim quart ha sigut un pur tràmit. L'Olympiacos ja no ha volgut fer més sang i el malson taronja ha finalitzat amb el definitiu 89 a 63.