Triomf còmode del València Basket contra el Betis (95-72)

Els de Jaume Ponsarnau han superat els sevillans per 23 punts.

Sam Van Rossom supera Malmanis a la Fonteta
Sam Van Rossom supera Malmanis a la Fonteta / Juan Carlos Cárdenas (Efe)

El València Basket s'ha retrobat amb la victòria en l'ACB contra el Coosur Betis a la Fonteta. L’equip de Jaume Ponsarnau ha guanyat per 23 punts de diferència, i només 48 hores després d’estrenar-se a casa amb derrota en l'Eurolliga contra el vigent campió, el CSKA de Moscou. Els taronja han arrancat incisius a la pista. En el primer quart el Betis ja ha anat a remolc del València, que ha deixat el marcador amb un aclaridor 26-12. Sensació de superioritat en la parcel·la ofensiva i defensiva contra un equip acabat d'ascendir.

En el segon quart amb Quino Colom i Guillem Vives en pista, el conjunt s’ha prodigat en atacs ràpids per a fabricar cistelles. La cosa ha anat canviant. Els taronja han baixat d’intensitat en defensa i el Betis s’ha acostat en el marcador a base de triples, i s’ha posat a només 4 punts. Al descans han arribat amb 9 punts d’avantatge, 44-35 a favor dels locals.

Primera cistella de Colom com a taronja

Ponsarnau els deu haver llegit la cartilla i han afrontat el tercer quart amb un bàsquet de pel·lícula intermitent. Quan l’equip s’ha posat 20 punts per davant, s’ha tornar a relaxar. El període l’han acabat amb una distància de 13 punts (70-57). Quino Colom ha anotat la primera cistella amb el València Basket, al remat ha fet 11 punts. Aaron Doornekamp ha encistellat tres triples consecutius.

L’últim quart també ha sigut favorable per als taronja. Eren els minuts de més desconnexió i impotència dels de Curro Segura. El València ha acabat 23 punts per dalt (95-72). Dubljevic i Motum han sigut els màxims anotadors amb 14 punts cadascun. L’Olympiacos els espera a Atenes el divendres 11 d’octubre en l'Eurolliga.