Una victòria a la Fonteta en record de Miki Vukovic (91-71)

El València Basket trenca contra l'Estrela Roja una ratxa de tres derrotes en l'Eurolliga.

L'extaronja Quino Colom ha tornat per primera vegada a la Fonteta com a jugador de l'Estrela Roja / València Basket

El València Basket ha sumat contra l'Estrela Roja l'onzena victòria en els vint partits disputats fins ara en l'Eurolliga, un triomf que dedica a una de les seues llegendes, Miki Vikovic, que ha faltat aquesta vesprada a València. L'equip taronja trenca una ratxa de tres derrotes seguides en la competició europea i frega el Top 8 que dona accés a la ronda següent.

Conscient de les seues necessitats, el València ha començat el partit disposat a dominar el joc. Amb Nikola Kalinic tirant de l'equip i amb un Derrick Williams molt inspirat en atac, el València Basket s'ha col·locat amb quinze punts d'avantatge en el minut 6 de partit. Una diferència en el marcador que l'Estrela Roja ha aconseguit retallar abans del descans, amb un inspirat Quino Colom, exjugador taronja que visitava per primera vegada la Fonteta (49-42).

Però en la segona part el València Basket ha superat la seua ansietat i ha tornat a anar-se'n en el marcador, fins a acabar el partit amb un avantatge de vint punts (91-71). La baixa del també exjugador del València Basket Jordan Loyd, que continua recuperant-se de la Covid-19, li ha restat arguments ofensius a l'equip serbi. Com serbi era també el mestre Vukovic. Descanse en pau.