València Basket-Reial Madrid: a la recerca de la revenja

Els de Ponsarnau busquen refer-se de la derrota la passada setmana en Copa del Rei.

Josep Puerto en una acció en el partit contra el Reial Madrid de Copa del Rei
Josep Puerto en una acció en el partit contra el Reial Madrid de Copa del Rei / Twitter: @Valenciabasket

El València Basket rep aquest divendres el Reial Madrid en la jornada 25 de la fase regular de l'Eurolliga en què buscarà la revenja després del partit de la passada setmana de Copa del Rei que va finalitzar amb la victòria madridista i l'eliminació, de primeres, de l'equip taronja.

Els de Ponsarnau necessiten guanyar per a tornar a acostar-se al top 8 que ara marca el Zenit amb 13 victòries i 9 derrotes, per les 12-12 del València Basket.

El partit contra el Reial Madrid serà el quart xoc entre els dos equips aquesta campanya, després que en el primer el València s'imposara a casa en la primera volta de l'Eurolliga gràcies en bona part a la punteria dels seus interiors en el tir exterior, i en el segon, en la Lliga ACB, el Madrid sentenciara el partit ja en la primera part amb una excel·lent actuació de Jaycee Carroll.

Tot i que es va imposar en l'última trobada copera i també en el següent de semifinals contra l'Iberostar Tenerife, la Copa tampoc li va deixar un bon sabor de boca al Madrid, que va caure en la final contra el Barcelona. Per eixe motiu, l'equip de Pablo Laso arriba al partit amb un cansament més gran i menys temps de preparació.

Vives encara lesionat i Sastre que continua reincorporant-se a l'equip seran baixa per al partit. No ocorre així amb Fernando San Emeterio, que torna després de dues setmanes en quarantena per Covid-19.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.