València Basket tanca la setmana amb la tercera derrota

El València Basket cau a Gran Canària per 87 a 77 i prolonga la mala ratxa.

Els taronja tanquen una setmana fatídica amb una altra derrota
Els taronja tanquen una setmana fatídica amb una altra derrota / Elvira Urquijo (Efe)

Derrota de València Basket, que n’acumula 11 en la classificació de l’ACB. El conjunt de Ponsarnau ha tornat a perdre aquest matí en la pista de l’Herbalife Gran Canària per 87 a 77. L’equip taronja no ha pogut fer front a l’equip canari que, liderat per l’exjugador valencianista John Shurna, ha dominat el partit de principi a final. Els locals s’han apoderat del tir exterior des del primer quart i el València Basket ha acabat pagant-ho.

Després de perdre contra l’Asvel i l’Olimpia Milà, el conjunt taronja visitava Gran Canària per tal de refer-se de les dos derrotes a l’Eurolliga. Les errades, en les dos cistelles, se succeïen durant els primers minuts. Tanmateix, l’equip local començava a desequilibrar la balança cap al seu costat. Un triple de Beirán seguit de dues cistelles fàcils tancaven el primer quart amb 16 a 11 per als de Katsikaris.

En el segon quart, el València Basket desapareixia i el Gran Canària ho aprofitava per a elevar la renda fins als 16 punts. Des de la línia de tres punts, Costello i Cook ampliaven l’avantatge canari. Ponsarnau no trobava la solució, però l’equip taronja arribava al descans amb vida gràcies a tres bones accions seguides que deixaven un parcial de 0-11 per als valencianistes al final del primer temps.

En la represa, l’Herbalife es creixia a base de triples. Doornekamp era l’únic que feia front a l’encert canari i el València Basket veia com se li escapava el duel. Shurna, amb un 3+1 i una espectacular esmaixada, augmentava l’avantatge abans d’arribar a l’últim quart. En el tram final, els de Ponsarnau s’acostaven tímidament, però una falta antiesportiva de Tobey i una de tècnica poc després inclinaven el partit definitivament en favor de l’Herbalife Gran Canària. El València Basket tanca una setmana per a oblidar.