València Basket venç el líder invicte de l'Eurolliga (82-94)

L'equip taronja ha aconseguit a Kaunas la tercera victòria de la temporada en aquesta competició.

Sam Van Rossom tracta de fer una cistella
Sam Van Rossom tracta de fer una cistella / Toms Kalnins (Efe)

El València Basket aconsegueix la seua tercera victòria en Eurolliga i ho fa davant el líder invicte, el Zalgiris Kaunas, per 82-94. Els ajustos defensius fets després de la represa del duel i la millora en atac han fet possible l'avantatge taronja a la pista de l'equip lituà.

En el primer quart ha sigut el Zalgiris el que han dominat el joc. Els taronja es veien sorpresos pels tirs de tres de Grigonis, Vasturia i Hayes. El València Basket reaccionava per a igualar el duel, aprofitant algunes debilitats en defensa dels lituans. El primer quart ha acabat amb un marcador de 27-22.

Aquesta dinàmica es repetia durant el segon temps, on els taronja lluitaven perquè no augmentara l'avantatge del Zalgris, però ha sigut després de la represa quan ha vingut la reacció definitiva del València Basket, que s'ha mostrat més agressiu en defensa i equilibrat en atac. Amb els triples de Dubljevic, el millor dels taronja, els de Ponsarnau han firmat un parcial de 4-14 en els primers minuts del tercer temps. En el quart, dos triples de Marinkovic i les errades de Zalguiris han dut l'avantatge fins als 16 punts, fins a arribar a un marcador final de 82-94

En aquest partit, el taronja Dubljevic ha superat la llegenda Rafa Martínez com al major triplista de la història del València Basket.