Victòria contundent contra l’Acunsa (101-75)

El València Basket suma el nové triomf en l'ACB i es consolida en la huitena posició.

Els jugadors del València Basket celebren la victòria contra l’Acunsa
Els jugadors del València Basket celebren la victòria contra l’Acunsa / Miguel Ángel Polo

Amb fam de victòria ha eixit el València Basket en l’encontre contra l’Acunsa Gipuzkoa a la Fonteta. Els de Ponsarnau han dominat el partit en els primers compassos gràcies a una ajustada defensa i un extraordinari Martin Hermannsson en la direcció de joc. Ja en el primer quart, la diferència era notable, amb un ritme altíssim de punts per part dels valencians (30-16).

L’avantatge no ha fet més que augmentar en el segon quart. L’equip taronja jugava a plaer, amb bons minuts per a tots els jugadors i, a més, sense rebaixar la pressió defensiva. En la mitja part, l’anotació taronja era superlativa (63-35).

Després de passar pels vestidors, el partit ha continuat en la mateixa tònica. Els percentatges de tir del València Basket no han minvat (70 per cent en tirs de dos i 52 per cent en tirs de tres) i en l'últim quart fins i tot han arribat a la màxima diferència (minut 36, 97-62). Al remat, victòria contundent del conjunt de Jaume Ponsarnau, que suma el nové triomf en la Lliga (101-75) i els taronja es consoliden en la huitena posició de la taula, l’última que dona dret a jugar la Copa del Rei.