2-1, l'Elx perd contra la Ponferradina

Nino ha marcat el primer gol en una espectacular jugada

Nino, autor del primer gol, acumula 194 gols en Segona
Nino, autor del primer gol, acumula 194 gols en Segona / @elchecfoficial.

L'Elx, sisé en la classificació després d'empatar contra l'Extremadura 1-1, necessitava una victòria per a assentar-se en les posicions dels play-offs d'ascens a Primera. Però no ha pogut ser i la victòria ha estat per als locals, que han guanyat per 2 a 1.

Els gols s'han fet esperar. El primer ha arribat dels peus de Nino (que suma 194 gols en Segona divisió), al minut 42. Una jugada espectacular que ha començat amb un centre de Juan Cruz, que ha finalitzat amb el remat del veterà i que ha posat als franjaverds al capdavant del partit. Però la Ponferradina ha començat a pressionar i en l'última jugada de la primera part Franco Russo ha fet el gol de l'empat.

Només començar la segona part, Dani Calvo ha marcat però l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc. La Ponferradina ha començat a fer cada volta més pressió. Hi ha hagut possibilitat de gol al minut 67 de la mà de Kaxe que ha marrat el remat de cap. Però qui no ha fallat, cinc minuts després, és Pablo Valcarce que ha fet el 2-1 definitiu.