Alcácer i Parejo li donen el derbi al Villarreal (2-1)

El València a penes ha protagonitzat ocasions de gol, a excepció de la genialitat de Guedes en la primera part.

Parejo demana perdó després d'aconseguir el segon gol per al Villarreal
Parejo demana perdó després d'aconseguir el segon gol per al Villarreal / @LaLiga

Victòria del Villarreal en el derbi contra el València a l’estadi de la Ceràmica per 2 a 1, el tercer triomf consecutiu a casa. Dos exvalencianistes han marcat per als groguets: en la primera part Paco Alcácer i en la segona l’excapità Dani Parejo. Per al València, el gol l’ha convertit Gonçalo Guedes.

L’inici del partit ha estat marcat per un clar domini del Villarreal. En la primera arribada clara dels groguets, una combinació de Samu i Pedraza, Paulista ha abatut el lateral esquerre i l’àrbitre no ha dubtat a assenyalar penal. Paco Alcácer ha convertit la pena màxima en el minut 6 del partit. Els de Javi Gracia no aconseguien eixir de la seua àrea i el Villarreal continuava manant en el partit, però a poc a poc el València aconseguia espolsar-se el domini dels groguets, gràcies sobretot a un Guedes molt actiu. De les seues botes ha arribat el gol del València en el minut 37. Un llançament des de la frontal de l’àrea que ha sorprés la defensa grogueta i el porter Asenjo.

Primer gol de Parejo amb el Villarreal

En la segona part, el guió ha sigut molt paregut. El Villarreal dominava la possessió de l’esfèric i el València s’encomanava a les contres per a intentar sorprendre. Fruit d’aquest domini groguet ha arribat el segon gol dels locals. En el minut 69, l’excapità valencianista Dani Parejo s’inventava un llançament des de la frontal de l’àrea per a batre Jaume.

El gol ha esperonat els jugadors del València, que en els últims minuts han assetjat la porteria d’Asenjo a la recerca de l’empat. Amb aquest 2 a 1, el Villarreal es col·loca com a líder provisional de Primera.