Bona jornada per a l'Hèrcules i l'Atlètic Llevant

Els alacantins se situen al segon lloc de la classificació i el Castelló i el Mestalla en posicions de descens.

Carlos Martínez ha fet el gol de l'Hèrcules
Carlos Martínez ha fet el gol de l'Hèrcules / Carla Cortés (Hércules CF)

Important victòria de l'Atlètic Llevant contra l'Ontinyent (1-0)

A la ciutat esportiva de Bunyol, el duel entre equips valencians de Segona B ha acabat amb victòria de l'Atlètic Llevant per 1 a 0 contra l'Ontinyent. Els dos equips venien de perdre en els seus últims partits. En la primera part, cap dels dos equips ha tingut sort de cara a porteria, encara que han creat diverses ocasions, i s'ha arribat al descans amb el  marcador d'empat zero. En la segona mitat, el que ha obtingut premi ha sigut el filial del Llevant, que ha avisat primer amb dos remats de Quintana i Juan Delgado, i que finalment ha aconseguit el gol amb un remat de Fran Manzanara al minut 68, que ha servit per emportar-se els 3 punts. Ara en la classificació els llevantinistes són novens amb 20 punts, mentre que els de Vicente Parras ocupen la posició número 16, amb 17 punts. La propera jornada el filial granota s'enfrontarà al Vila-real B i l'Ontinyent al València Mestalla.

Meritori empat del Mestalla (1-1)

El València Mestalla, per la seua banda, ha aconseguit un treballat empat contra l'Atlètic Balears a l'estadi Antoni Puchades (1-1). El partit ha tingut un inici elèctric i, als dos minuts , el filial valencianista ja s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Merentiel, després d'un regal de la defensa balear. Al quart d'hora ha sigut Canario qui ha empatat per als visitants després d'una gran jugada de l'equip i una gran rematada del 7 balear. Tot i que després el partit ha perdut intensitat, ha sigut molt disputat i els de Miguel Grau han jugat d'una manera molt seriosa contra un dels millors equips de la categoria. En la segona part, l'equip local ha seguit lluitant per millorar el resultat i encara ha tingut un parell de bones ocasions per aconseguir-ho. L'última, un xut de falta de Kangin Lee que ha pogut aturar el porter Carl. El filial blanc-i-negre continua a la zona de descens en la classificació amb 15 punts.

Nova decepció de l'Alcoià a casa (0-0)

L'Alcoià ha jugat  en El Collao contra el  SD Ejea, rival directe per la permanència. L'equip de Vicente Mir ha canviat de sistema de joc (4-4-2), però li ha servit de poc. En la primera part ha tingut més temps la possessió del baló que l'equip rival, però han sigut els aragonesos els qui han generat les ocasions més clares. Miguel Bañuz ha sigut clau en un parell de jugades, rematades per De Mesa i que han ajudat a mantindre la porteria local a zero. La segona part no ha aportat massa novetats. Ha començat amb una rematada de cap de Navarro que ha eixit fora per ben poc. I amb l'entrada al terreny de joc de Reyna, l'equip de casa ha millorat un poc la cara. El mateix Bryan Reyna, amb un xut col·locat, i Óscar Díaz i Navarro, a les acaballes del partit, ha tingut ocasions per a moure el marcador, però no ha sigut possible. Finalment, empat a zero i els dos equips que es queden a la meitat baixa de la taula, igualats amb 18 punts.

El Castelló no sap guanyar (0-1)

Les càmeres de la televisió d'À Punt han donat testimoni en directe des de Castàlia, del xoc entre el Castelló i el Sabadell. Un partit de dos equips històrics amb objectius ben  diferents. Els catalans intentant aferrar-se a les posicions d'ascens, mentre que els de la Plana amb la necessitat de sumar per a no tindre problemes greus. Al remat, el Sabadell s'ha emportat els tres punts d'una manera justa després d'aconseguir marcar al minut 72 amb un gol d'Adri. Els catalans han sabut com jugar el partit i no han deixat pràcticament espais a l'equip de Guti  que quasi mai ha inquietat la porteria rival. A més, Satrústegui ha sigut expulsat per una dura entrada al minut 75 i ha deixat l'equip amb 10 i sense capacitat de reacció. Al final de la jornada, els de la Plana són penúltims empatats a punts amb el cuer, el CF Peralada, i amb només una victòria i 10 empats en 15 partits.

L'Hèrcules guanya i continua a la part alta de la classificació (1-0)

Sense jugar un gran partit, l'Hèrcules ha aconseguit els tres punts en guanyar el cuer en casa, amb un solitari gol de Carlos Martínez al minut 68. Un veritable golàs el del davanter barceloní, que s'ha desfet de tres defenses rivals i ha pogut marcar amb l'esquerra al porter del Peralada. El gol ha permés a l'equip de Lluís Planagumà seguir en les posicions capdavanteres de la classificació a tres punts del líder, el Lleida. El partit ha sigut avorrit i amb poques ocasions de gol. No ha tingut un clar dominador com calia esperar, pensant en la diferència dels dos equips en la taula. El alacantins han jugat un partit gris i fins i tot els aficionats que s'han acostat al Rico Pérez els ho han fet saber en diferents fases del duel. El cuer no ha sabut aprofitar la feblesa dels locals i tampoc ha creat ocasions destacades. Al remat, el millor ha sigut el resultat.

El Vila-real B perd a casa del Cornellà (2-0)

El filial groguet no ha pogut traure res positiu de la seua visita a terres catalanes. No ha aconseguit cap punt i, a més, s'ha lesionat Roger Riera, al minut 29. La primera part ha estat molt igualada i s'ha jugat amb molta intensitat. Això ha provocat que no hi hagueren massa ocasions. Els locals ho han provat a les acaballes dels primers 45 minuts, però Joan Femenías ha estat molt encertat en un parell de remats. En la segona part han arribat els gols. Al minut 55, Eloy Gila, ha fet una gran centrada que ha rematat Agus al fons de la xarxa. El segon gol, l'ha fet el mateix Gila amb bon un remat de cap, al minut 62. El Vila-real B ho ha intentat fins al final, però ha sigut incapaç de marcar. A pesar de la derrota, els groguets es queden en la tercera posició de la classificació a només 4 punts del lideratge. El pròxim partit, dissabte al Mini Estadi contra l'Atlètic Llevant.