Cadis-Villarreal: a buscar el primer triomf com a visitant

Els groguets, que fa tres jornades que estan invictes, visiten un rival carregat de moral després d’imposar-se al R. Madrid.

Els jugadors del Villarreal celebren un dels gols contra el Sivasspor
Els jugadors del Villarreal celebren un dels gols contra el Sivasspor / Domenech Castelló (Efe)

El Villarreal CF visita aquest diumenge l'Estadi Ramón de Carranza amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria com a visitant de la temporada, després de la desfeta al Camp Nou i l'empat al Wanda Metropolitano, per a mantindre's en la part alta de la classificació. Enfront tindrà el Cadis, que tot i ser un recentment ascendit, arriba carregat de moral després de guanyar el Reial Madrid a Valdebebas, però que no coneix el triomf com a local.

Els groguets arriben al partit després de l'estrena amb victòria a l'Europa League, un partit en què l’entrenador, Unai Emery, va optar per les rotacions que van permetre descansar a molts titulars. Així, només Raúl Albiol, Manu Trigueros i Samu Chukwueze van començar com a titulars, encara que també hi van participar en la segona part Vicente Iborra, Paco Alcácaer i Moi Gómez.

El tècnic d'Hondarribia ha advertit que no serà un partit fàcil i que les claus passaran per ser capaços de guanyar les disputes amb Negredo, les accions ràpides per banda i no concedir espais en la recuperació de la pilota rival. "Hem d'estar molt concentrats per a imposar la nostra idea de joc durant els 90 minuts, perquè ells saben esperar el moment", ha dit. Alberto Moreno, Dani Parejo, Pervis Estupiñán i Gerard Moreno, lesionats, no podran estar a les ordes d'Emery.

Només hi ha dos precedents entre els dos equips en Primera Divisió, la temporada 2005-2006. Els dos partits, tant el del Carranza com el de la Ceràmica, van acabar en empat a un gol. Dels deu enfrontaments entre ells, els andalusos només han sigut capaços de guanyar-ne un (1-0, la temporada 71-72 en Segona), mentre que els groguets s'han imposat en les dues últimes visites a Cadis (1-2 en Copa, la temporada 14-15; i 0-1 en Segona, la temporada 93-94).

Recordeu que podeu seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 16:00 h, amb la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Jorge López i Xavi Valls.