Celades s’estrena a Mestalla amb un empat contra el Leganés (1-1)

Debut de Celades a la banqueta del coliseu valencianista i crits contra Peter Lim.

Parejo celebra el primer gol a Mestalla
Parejo celebra el primer gol a Mestalla / Manuel Bruque /Efe

Segon empat del València a casa. Els de Celades no han pogut consolidar la dinàmica positiva que van encetar a Londres contra el Chelsea i no han passat de l’empat a un contra el Leganés, el cuer de la lliga. Era el debut del tècnic andorrà a Mestalla. En la banqueta visitant estava l’exjugador i exentrenador del València, Mauricio Pellegrino. El Leganés ha sumat el primer punt de la temporada.

L’afició ha mostrat amb iniciatives diverses el seu malestar amb el propietari del club dintre i fora de l'estadi. S’han escoltat crits a favor del València i en contra de Peter Lim. Al camp, un minut de silenci per les víctimes de les inundacions.

Parejo marcava de penal

L’horari, les quatre de la vesprada en un dia de calor i humitat. En l’onze, Guedes i Maxi Gómez. Dani Parejo obria el marcador de penal al minut 21 de partit (1-0). Rubén Pérez tombava Rodrigo i el VAR ratificava la pena màxima. El capità ja ha anotat tres gols des dels onze metres.

El València s’apagava ofensivament i el Leganés s’activava. Al minut 24, un pal evitava que Oscar Rodríguez posara l’empat en el marcador. I al 37, ara sí, un gol seu pujava a l’electrònic (1-1). Prèviament l’havia revisat el videoarbitratge per posició dubtosa de Carillo. Rodrigo, Garay i Coquelin intentaven sense fortuna desequilibrar el duel.

Lesió de Gayà en el segon temps

La segona part començava amb la lesió de Gayà, substituït per Jaume Costa, i amb l’entrada de Kang In Lee per Maxi Gómez. El València dominava, generava joc i possessió encara que només Rodrigo intentava finalitzar jugades i des de fora de l’àrea. La fèrria defensa del Leganés frenava la connexió vertical dels blanc-i-negres.

Amb Ferran Torres al camp, Rodrigo disposava d’una de les millors ocasions, però de nou sense fortuna. Cillessen evitava en l’últim sospir que Kevin Rodrigues anotara i el Leganés s’emportara els tres punts. El baló tornarà a rodar al Mestalla el dimecres contra el Getafe, i el dissabte l’equip visitarà San Mamés per enfrontar-se a l’Athletic.