Contundent victòria del Llevant contra la Reial Societat (3-0)

El Llevant es manté tercer, mentre que el València empata davant l'Espanyol i encadena 9 partits sense guanyar.

El Llevant celebrant un gol
El Llevant celebrant un gol / Twitter Levante UD

El Llevant ha fet un partit redó i amb tres dianes ha sentenciat l'enfrontament contra la Reial Societat. El conjunt granota ha resolt el xoc amb efectivitat. El primer gol ha arribat al minut 17.Claudia Zornoza n'ha sigut l'autora. En la segona part, Ona Batlle ha marcat el segon al minut 52 i Jucinara ha sentenciat el partit al minut 58. El conjunt granota es consolida en la tercera plaça i no descarta la lluita per la segona amb l'Atlètic de Madrid.

El València empata a casa

El València només ha tret un punt a casa contra l'Espanyol, el cuer de la classificació. El conjunt valencianista començava bé el partit. Una ocasió de Carol al primer minut de la primera part feia pensar que seria un enfrontament fàcil per a les blanc-i-negres. Al 21 Mari Paz marcava l'1 a 0. Amb aquest gol, la davantera iguala Kempes com a golejadora i supera Villa.

Amb aquest resultat era l'equip català qui prenia el domini del joc. Això es palesava clarament a la segona part. L'equip que entrena Irene Ferreras perdia perill i concentració. Beristain era expulsada per doble groga al minut 56, després de frenar una jugada d'atac de l'Espanyol. Finalment, al 62, arribava el gol de l'empat, obra de Baudet. A les acaballes del partit, el València ha intentat remuntar el marcador, però el gol no ha arribat. Amb aquest empat, ja són 9 partits sense conéixer la victòria.