El Barça guanya la primera Supercopa d'Espanya (1-10)

El Barcelona li ha endossat 10 gols a la Reial Societat.

El Barcelona s'exhibeix a Salamanca

La primera Supercopa d'Espanya ja té guanyadores. A l'estadi d'El Helmántico de Salamanca les jugadores del Futbol Club Barcelona han alçat el trofeu després de véncer en la final la Reial Societat per un contundent 1 a 10, davant de més de 9.000 espectadors. 4 dels 10 gols blaugrana els ha fet Marta Torrejón. És la primera vegada que la defensa de Mataró ha fet un pòquer de dianes.

Les jugadores han aparcat la rivalitat per a unir-se en una reivindicació. Només començar el partit han detingut 30 segons el duel per a denunciar que el conveni del futbol femení continua sense firmar-se a pesar del preacord a què van arribar el passat 20 de desembre.

La Reial Societat va apartar el Llevant d'estar en la final

L'entrenador del FC Barcelona Lluís Cortés considera que el fet de posar-se amb un 0 a 2 al minut 7 de partit ha condicionat la final. Al descans el marcador reflectia el 0 a 6. En la represa Oshoala ha completat el doblet i Torrejón el pòquer. El gol de l'honor de la Reial Societat l'ha anotat Manu Lareo.

L'entrenador de la Reial Societat, Gonzalo Arconada, ha reconegut que ha sigut el dia més dur de la seua carrera tot i sentir-se ben orgullós del seu equip. El conjunt de Sant Sebastià va privar el Llevant de disputar la final. S'imposaren per un gol a zero a les jugadores de Maria Pry en la primera semifinal de la Supercopa.