El Castelló no reacciona

Els castellonencs tanquen la classificació del grup tercer de Segona B mentre que el Villarreal lluita per a encapçalar-la.

El Villarreal B s'acosta al lideratge

El Castelló, tot i l'estrena d'Óscar Cano a la banqueta, ha caigut per 2 a 1 contra el Peralada. Mala notícia per als alb-i-negres, que amb aquesta nova derrota se situen a la cua de la classificació del grup tercer de Segona B. Molt diferent és la situació dels seus veïns de Vila-real. L'equip filial del submarí continua en bona ratxa i tan sols un punt els separa del lideratge del grup B, que ocupa de moment el Lleida. En el partit d'aquest cap de setmana els groguets s’han imposat a l'Atlètic Llevant per 1 a 0. Un potent llançament de Morlanes foradava la porteria dels llevantinistes, que podrien haver empatat en la segona part. Però Pepelu no materialitzava el penal xiulat sobre Joan.

En la lluita per a encapçalar la classificació també es troba l'Hèrcules, que aquest cap de setmana ha deixat escapar dos valuosos punts al camp del Conquense després de no haver pogut passar de l'empat a un amb els manxecs. Aquesta situació l'ha sabuda aprofitar l'Atlètic Balears, que ha encadenat la setena victòria seguida i s’ha col·locat, per davant dels alacantins, en la tercera plaça del grup.

Duel valencià de la jornada

Repartiment de punts en el derbi valencià de la jornada que ha enfrontat l'Ontinyent i el València Mestalla al Clariano. Duel per la permanència en què s'avançaven els locals al minut 3 per mediació de Tito. Al començament de la segona es complicaven la vida amb l'expulsió de Calahorro. Tan sols uns minuts després, els valencianistes aprofitaven la seua superioritat numèrica. Fran Navarro aconseguia l‘1-1. Es tornaven a imposar els local gràcies a David Torres, però al remat, i fregant el temps de descompte, Kan Gin Lee centrava des de la dreta i sentenciava el resultat del partit. Un punt que no satisfà cap dels dos combinats, ja que necessiten sumar de tres en tres per a allunyar-se dels llocs de descens.

L'Alcoià, per la seua part, va aconseguir sumar tres punts en la seua visita a Sabadell. Lino s'avançava per als del Collao. Amb aquesta victòria es queden en la desena posició amb 21 punts.