El Castelló perd a Girona i continua cuer (2-1)

Els orelluts han xafat l'accelerador en l'últim quart d'hora i han estat a punt de sumar un punt valuós a Montilivi.

Carlos Delgado recull la pilota després del gol de Señé
Carlos Delgado recull la pilota després del gol de Señé / Twitter: @LaLiga

El Castelló ha donat una bona imatge a Montilivi, tot i que ha acabat perdent 2-1 i es manté una setmana més com a cuer. Els catalans han acabat demanant l'hora davant del setge al qual els alb-i-negres han sotmés la porteria de Juan Carlos.

El Castelló compareixia a Girona amb la necessitat de capgirar amb urgència la delicada situació que travessa, cuer ja a quatre punts de la salvació. Amb la d'aquest diumenge també encadenen quatre setmanes sense puntuar.

El Girona, molt més decidit i ràpid per les bandes, s'ha avançat poc abans de la mitja hora. Bernardo ha rematat en planxa un baló que procedia de la treta de córner i ha sorprés la defensa i el meta Whalley.

Només un quart d'hora després, el segon gol ha deixat molt tocats els homes de Juan Carlos Garrido, que no podien fer res per tallar les incursions catalanes. Gumbau centrava a Bárcenas, que, a la mitja volta, ha engaltat a la porteria alb-i-negra.

En el segon acte, el Castelló ha dominat més i millor la possessió de baló, però sense molt perill. Tampoc n'han patit molt per part del Girona, que ha decidit que l'avantatge en el marcador era suficient.

La relaxació gironina ha tingut fruit per al Castelló, que ha retallat distàncies en el marcador. Potser un poc tard. Gran jugada, excel·lent triangulació dins de l'àrea, que inicia Cubillas, que cedeix d'esquena a Rubén Díez, el qual assisteix entre línies Josep Señé perquè la clave a la porteria. El Castelló ha cregut i ha intentat empatar de pressa i corrents, però només ha pogut penjar balons a l'àrea del Girona sense èxit.