• El fulletó del cas Fuenlabrada acaba amb l'Elx classificat per al play-off d'ascens

  Esports Futbol | 08/08/2020 00:02
  Natxo Lara
  El triomf del Depor situa l'Elx en promoció de Primera. / La Lliga

  El triomf del Depor situa l'Elx en promoció de Primera. / La Lliga

  Sense que servisca de precedent, la justícia s'ha personat en un camp de futbol i el serial inacabable del cas Fuenlabrada, que es perllongava durant díhuit anys, potser ha arribat a la fi i amb la millor de les notícies per a l'Elx. Els de Pacheta necessitaven que el Fuenlabrada no empatara ni guanyara el Deportivo de la Corunya en el partit ajornat pel brot de Covid detectat en el conjunt madrileny.
  Doncs a la fi, el Dépor s'ha imposat, no sense emoció, per un penal en el descompte que ha materialitzat Beauvue. Més intriga no ha pogut tindre un partit que el Fuenlabrada guanyava per 0 a 1 en el minut 83.

  Els gallecs, descendits a Segona B, s'han deixat la pell i han aconseguit remuntar amb un penal que ha decidit el VAR per doble mans de Ciss i de l'exherculà José Fran. Al col·legiat Díaz de Mera no li ha tremolat el pols i l'ha xiulat.

  Els madrilenys s'havien avançat en el minut 10 amb gol de Ciss, mentre que el Dépor igualava el marcador també amb gol de Beauvue.

  A l'espera del que dictamine el Comité de Competició sobre l'expedient obert contra el Fuenlabrada perquè podria haver comés una negligència sanitària per viatjar a la Corunya amb infectats fa ara díhuit dies, l'Elx seria oficialment el quart equip que promocionaria a Primera Divisió.

  En qualsevol cas, el veredicte del Comité de Competició no hauria d'afectar l'Elx, ja classificat esportivament per al play-off, i sí al Fuenlabrada, que podria patir una sanció i fins i tot el descens administratiu a Segona B.

  L'Elx jugarà dijous 13 al Martínez Valero i diumenge 16, la tornada, a La Romareda davant del Saragossa.