• El futur de Rodrigo encara és una incògnita

  Esports Futbol | 15/08/2019 00:25
  Óscar Forés
  Rodrigo, en l'entrenament de dimecres amb el València

  Rodrigo, en l'entrenament de dimecres amb el València / À Punt Esports

  A falta de dos dies per a començar la Lliga i de tres per al partit que el València disputarà contra la Reial Societat en la primera jornada, el futur de Rodrigo Moreno continua estant en l'aire. A l'endemà d'haver-se escampat el rumor que l'ubicava en l'Atlètic de Madrid, el davanter hispanobrasiler ha fet acte de presència a la Ciutat Esportiva de Paterna per tal d'exercitar-se al marge dels companys de plantilla.  

  Després de l'entrenament, cap a les 12:30 hores, el jugador ha tornat a eixir de les instal·lacions del València a tota pressa i sense fer cap declaració. Més tard, a les portes de la Ciutat Esportiva, Marcelino i Mateu Alemany tampoc han confirmat ni han desmentit res. L'entrenador i el director general s'han reunit, qui sap si per a buscar recanvis per al davanter. Noms com Werner, Mariano i André Silva ja sonen entre els aficionats del club de Mestalla.

  Mentrestant, a la Ciutat Esportiva de l'Atlètic de Madrid, Ángel Correa s'ha entrenat com un més. La seua eixida al Milà és un pas clau per a l’entrada de Rodrigo en l’equip roig-i-blanc, ja que suposaria una injecció ecònomica per a l'Atlètic i alleugeraria la nòmina d'atacants. Però de moment, ni el moviment de Correa cap al Milà ni el de Rodrigo Moreno cap a l'Atlètic, s'han concretat.  

  Les espases estan en alt. El futur de Rodrigo, en l'aire.