El Llevant acarona la gesta al Bernabéu

Els de Paco López, a punt d'empatar després d'encaixar un 3-0 en la primera part.

Borja Mayoral, autor del primer gol del Llevant (Rodrigo Jiménez. EFE)

El Llevant no ha pogut sumar cap punt al Santiago Bernabéu i ha perdut per 3-2 en un partit que ha tingut dos parts molt diferents. Sis minuts fatídics quan s'estava arribant a la mitja hora de joc han bastat per a encarrilar el partit a favor del R. Madrid en la primera part.  I això que fins aquest moment, el Llevant havia començat pressionant i resolent amb eficàcia les ocasions en contra. Aitor guanyava un mà a mà a Benzema i després responia bé a un doble intent de Kross de perforar la seua porteria.

Però al final, la insistència del francés ha trobat la recompensa en el minut 25, quan ha cabotejat una centrada des de la dreta de Carvajal i ha marcat el primer per als madridistes. I només sis minuts després, el davanter, molt actiu ofensivament en tota la primera part, ha aconseguit el segon gol, en sentenciar amb mestria una passada en profunditat de James. El partit s'ha posat molt de cara per als del Bernabéu als que tot els eixia bé, mentre que al Llevant tot pareixia jugar-li en contra. Aquesta impressió s'ha confirmat quan Casemiro ha batut Aitor després d'un servici de Vinicius. Amb el tres a zero ha acabat la primera part.

El Llevant no es rendeix

El descans ha permés el Llevant agafar oxigen i en la segona part ha eixit encés. En el 49, Borja Mayoral, que aquesta temporada està exempt de la clàusula de la por, ha rematat una centrada des de l'esquerra de Clerc i ha marcat la primera diana per al seu equip. El VAR ha anul·lat un gol de Vinicius per fora de joc de James i a partir d'ahí, s'ha représ el recital de parades del porter granota. Un magistral Aitor Fernández ha evitat que el contrincant augmentara l'avantatge amb intervencions prodigioses a remats de Hazard i de Vinicius, en una acció en què el davanter brasiler s'ha quedat sol. El conjunt de Paco López no s'ha rendit i ha continuat atacant fins que en el 75, després de la treta d'un córner, Campaña ha centrat el baló perquè Melero cabotejara.

El gol de l'ex de l'Osca ha passat la pressió al conjunt madridista. I no era per a menys, perquè encara han tingut l'empat a l'abast els granotes en un remat de cap de Vezo que Courtois ha desviat. Al final,  no ha pogut completar-se la gesta, però els de Paco López han deixat clar que no es rendeixen amb facilitat. Els granotes es queden amb 6 punts a la classificació.