El Llevant salva un punt a Ipurua en empatar a quatre amb l'Eibar

El conjunt de Paco López s'afiança en la classificació

Els granotes festejen el gol de l'empat definitiu (EFE)

El Llevant no ha pogut complir el seu objectiu de guanyar per primer volta a Ipurua, però ha tret una valuós empat del camp basc que li permet continuar en la zona noble de la classificació. I ho ha fet amb una remuntada després d'anar perdent per 4 a 2. El conjunt local ha inaugurat primer el marcador amb una diana d'Enrich. Però poc de temps ha tingut l'equip armer de festejar el gol, perquè, un minut després, Morales ha posat la igualada en el marcador en desfer-se del porter.

Rober Pier ha posat per davant els seus en rematar el baló, després d'una assistència de Jason.

S'escapa l'Eibar

Escalante en el minut 26 marca el segon de l'Eibar en rematar un servei de Rubén Peña. Quatre minuts després, Charles ha trencat el duel en marcar dos dianes més: la primera, en el minut 61, i la segona, en transformar un penal que li havia fet Mayoral a ell mateix.

Amb aquest resultat desfavorable, l'equip de Paco López ha reaccionat i Toño ha fet creure en la possibilitat de salvar algun punt, en fer gol en el minut 75. Quan el partit estava ja decaient, Mayoral ha marcat amb el genoll el que ha suposat l'empat definitiu i un nou punt a domicili per al conjunt llevantinista.