• El Lugo assalta el Castàlia en l’últim moment (0-1)

  Esports Futbol | 17/10/2020 22:43
  À Punt Esports
  Álvaro Campos refusa una pilota

  Álvaro Campos refusa una pilota / @LaLiga

  El Lugo s’ha emportat la victòria a l’estadi municipal de Castàlia amb un gol en el minut 93, poc després que l’àrbitre anul·lara de manera incomprensible un gol olímpic de Marc Mateu. No ha sigut el millor partit dels orelluts, però el ben cert és que tampoc han merescut la derrota, la segona de la temporada, les dues com a local.

  En la primera part s’han vist els pitjors minuts del Castelló, ja que els jugadors d’Óscar Cano a penes han pogut aproximar-se a la porteria del Lugo. En la represa han canviat el guió i el partit, i s’ha obert molt més. Els cinc primers minuts han sigut d’un clar domini gallec i només un estel·lar Álvaro Campos ha evitat el gol visitant.

  Els canvis que ha fet Óscar Cano han millorat l’equip i els orelluts han disfrutat de les millors ocasions en els últims minuts del partit en les botes de Jordi Sánchez. De fet, fins i tot han aconseguit un gol que ha fet Marc Mateu, però l’àrbitre l’ha anul·lat, tot i que l’ha revisat fins i tot el VAR.

  Però quan ja es donava per bo l’empat, i pocs segons després de la polèmica anul·lació del gol local, Iriame ha aprofitat una treta de córner per a enviar el baló dins la porteria que defenia Campos i donar els tres punts als visitants. Dimecres, el Castelló tindrà l’oportunitat de refer-se d’aquesta dura derrota contra Las Palmas a l’estadi de Gran Canària.