• El València CF i ADU trenquen l’acord d’exclusivitat

  Esports Futbol | 29/03/2020 18:48
  María José Tàrrega
  Façana de Mestalla

  Façana de Mestalla

  El València CF ha anunciat en la seua web oficial el trencament de l'acord d'exclusivitat amb la cooperativa ADU Mediterráneo, SL, l’encarregada de vendre les parcel·les del vell Mestalla i alhora acabar les obres del nou feu valencianista. Segons el comunicat l’acord és mutu ja que no es donen les circumstàncies per a formalitzar-ne l’operació. 

  Recordem que ADU tenia un acord d’exclusivitat fins el 31 de març per a entregar les garanties de pagament que ascendeixen a 140 milions d’euros. Davant  la impossibilitat de complir amb els terminis establits, el club blac-i-negre ha decidit posar punt final a l’acord d’exclusivitat. 

  En el mateix comunicat el València ja ha anunciat que estudiarà a partir d’ara diferents alternatives per a dur a terme la mateixa operació conjunta de venda dels terrenys i la finalització d’obra. El president Anil Murthy en declaracions a la mateixa web ha dit que s’ha informat a les autoritats de la nova situació i que continuarà treballant per a acabar el projecte. 

  Mentrestant, ADU Mediterráneo ha anunciat que continua buscant garanties financeres per a arribar a un nou acord de venda amb el València.