El València defensa el títol de Copa contra la UD Logronyés

Els de La Rioja ha plantat cara al vigent campió de Copa

L'uruguaià Maxi Gómez ha marcat el gol de la victòria del València
L'uruguaià Maxi Gómez ha marcat el gol de la victòria del València / Efe

El València ha dominat la primera part del partit contra el Logronyés, que ha acabat 0-1. El gol ha arribat ben prompte, en el minut 14. Una centrada de Ferran Torres que ha rematat de cap l'uruguaià Maxi Gómez. Només cinc minuts després hi ha hagut dues oportunitats més per als valencianistes, però Zabaco primer i Olaetxea després han evitat el segon gol.

El Logronyés ha tingut ocasions d'empatar ja quasi al final de la primera part, però ha estavellat dos llançaments contra el travesser.

Els locals han pressionat el València en la segona part. De fet, David González, Roni, ha tingut diverses oportunitats. La primera en el minut 47, quan s'ha quedat tot sol davant Jaume Doménech, l'altra en el minut 60 quan després d'una assistència de Víctor Socorro ha llançat a les mans del porter valencianista. En el minut 70 de partit l'exjugador de l'Alcoià, Rayco, ho ha tornat a intentar.

Carlos Soler, en el minut 72, ha volgut ampliar la diferència, però ho ha evitat el porter Pablo Fid, que ha tingut també una actuació destacada poc després quan ha parat la rematada de Torres.

La pressió de l'afició local ha fet forat en el jugadors valencianistes i ni Gameiro ni Torres han estat encertats en els seus llançaments a porteria per a fer el segon gol.

La UD Logronyés ha plantat cara al vigent campió de Copa, que ha defensat el títol a Las Gaunas.

Actuació destacada la de Jaume Doménech que, en principi, no entrava en l'onze inicial, però un hora abans del partit ha hagut de substituir Cillecen, que s'ha lesionat en el calfament.