El València empata (2-2) amb l'Atlètic en un gran partit a Mestalla

Gols de Paulista i Kongdobia, a passada de Parejo. Els de Simeone mantenen la distància de dos punts.

Kevin Gameiro dispara a porta davant Jan Oblak EFE
Kevin Gameiro dispara a porta davant Jan Oblak EFE / Biel Aliño

Empat a dos del València a Mestalla, però segona part espectacular dels de Celades, que recuperen de cara a l'afició el crèdit que havien perdut la setmana passada a Getafe. El València ha fet un gran partit amb un Atlètic de Madrid que havia vingut a guanyar i que també ha demostrat que, tot i no passar pel seu millor moment, és, com ara el València, un equip capaç de fer un gran futbol i no renunciar mai a la victòria.

L'Atlètic s'ha avançat en el minut 15 amb un gol de Llorente en un moment del partit en què els de Simeone havien aconseguit el control de la pilota i el València semblava molt incòmode en el camp. El gol de l'empat ha tardat a arribar fins al minut 39. Ha sigut Parejo, amb una centrada impecable i segurament assajada, el que ha tret de córner un baló llarg per a Maxi, que ha xutat fort al centre de l'àrea perquè Paulista rematara de cap.

L'empat a un ha animat el Mestalla, però per poc de temps. Quasi sense temps per a disfrutar del gol, Thomas Party, ha marcat de canonada després quan ha finalitzat una carrera a tota velocitat on cap defensa valencianista ha sigut capaç d'aturar-lo. Amb l'1-2 els jugadors han tornat als vestuaris.

El València ha dominat la segona part

En la segona part el dominador ha sigut l'equip de Celades, que ha tingut nombroses oportunitats per a guanyar el partit. És cert que també ho han intentat els matalafers, però el control del joc ha sigut dels de Celades.

El gol de l'empat ha sigut obra de Kondogbia en una treta de falta de Parejo. Com en el primer gol, Parejo l'ha col·locat amb precisió, esta volta a l'àrea i Kongdobia, que havia guanyat la posició als defenses, ha aconseguit tocar el baló a espentes i redolons.

Parejo i Ferran Torres, els millors

En un partit en què cap equip ha renunciat a l'atac, el millor del València -a més de Parejo- ha sigut Ferran Torres, que se n'ha anat com ha volgut per la banda dreta en moltíssimes ocasions, fent centrades de gol que els seus companys han desaprofitat.

Gameiro, que ha eixit en la segona part substituint un Guedes molt fluix, ha generat també molts espais, el que ha augmentat els potencials ofensiu dels locals. Ambdós porters han evitat sengles gols a les acaballes de partit. Jaume aturant una cabotada de Morata i Oblak aturant un fort tir de Gayà.

Lesió de Paulista i targeta groga a Màxi Gómez

Les males notícies, la lesió de Paulista en l'últim minut del temps de descompte i les targetes grogues a Maxi Gómez i al mateix Paulista, que els impedirà jugar amb la Reial Societat.