• El València es juga la Champions a porta tancada

  Esports Futbol | 10/03/2020 09:53
  À Punt Esports
  L'estadi de Mestalla

  L'estadi de Mestalla / Efe

  Mestalla buit acollirà el partit de tornada dels huitens de final de la Lliga de Campions entre el València i l'Atalanta. Per a assolir la classificació per als quarts de final, el conjunt valencianista haurà de remuntar un marcador de 4 gols a 1 del partit d'anada disputat a Milà.

  Tot i les mesures preses pel tancament de l'estadi del València, els aficionats tenen previst concentrar-se a la rodalia de l'estadi de Mestalla per a rebre els jugadors i donar suport a l'equip mentre es disputa el partit des de l'avinguda de Suècia.

  Sí que estan ja a València i tancats amb pany i clau al seu hotel de concentració, els jugadors de l'Atalanta que aquest dilluns aterraren a l'aeroport de Manises des de Milà en un vol comercial i amb total normalitat.

  Però no només la competició continental es veu afectada per les mesures anunciades pel ministre de Sanitat. De fet, la Lliga Professional va anunciar que podria jugar-se temporalment a porta tancada, en principi, fins al pròxim 3 d'abril, tot i que els clubs de futbol han anunciat que esperaran les indicacions que marque el govern espanyol.

  Tot això, després de saber-se que els partits de la Champions entre el Barcelona i el Nàpols de Champions i el de la UEFA Europe League entre el Sevilla i la Roma també seran a porta tancada.

  Cal recordar, a més, que ja s'han donat dos casos de coronavirus en l'esport espanyol, són dues jugadores del Trops Màlaga de la Divisió d'Honor plata d'handbol.