El València goleja a Suïssa i Maxi Gómez s'estrena (0-3)

L'equip valencianista ha aconseguit la primera victòria a l'Stade de Tourbillon.

Rodrigo Moreno ha sigut l'autor del segon gol
Rodrigo Moreno ha sigut l'autor del segon gol / EFE

Un partit atípic en un escenari idíl·lic. Amb dos meitats de 40 minuts cadascuna a causa de l'agenda dels blanc-i-negres, el València ha tornat a jugar enmig dels Alps suïssos, però aquesta volta amb sensacions totalment diferents respecte del partit contra el Mònaco. La primera víctima dels de Marcelino ha sigut el FC Sion, un equip que es va salvar del descens al play-off la temporada passada i que ja ha començat la SuperLeague de Suïssa, amb derrota per 1-4 davant del Basilea.

Amb un València tranquil amb el domini del baló i del joc, el segon partit de la pretemporada s'ha centrat en treballar la part tàctica i, sobretot, en trobar-se amb el gol, com ha intentat Rodrigo Moreno en la primera ocasió, rematant l'esfèric al travesser. Els protagonistes de la banda esquerra han connectat des del primer moment de forma dinàmica i oferint opcions per als davanters. Amb el jove Fran Villalba, el qual vol fer-se un lloc en l'equip, ha arribat el primer gol del València en botes de Maxi Gómez. Després d'una centrada per l'esquerra, l'uruguaià ha perforat la porteria del Sion amb el 0-1 i ha obert així el seu compte personal com a golejador valencianista.

Per segona vegada, Rodrigo ha tingut el gol després d'un control, però a la tercera no ha perdonat. Abans del descans i amb l'ajuda de l'altre protagonista esquerrà, Salva Ruiz, l'hispanobrasiler ha rebut un baló mesurat de l'ex del Mallorca en el punt de penal i no ha dubtat a fer el 0-2 en la porteria de Mitryushkin.

En la segona part hem vist un València amb cares noves, a excepció de Diakhaby, que ha continuat a la gespa.

Amb detalls de qualitat per part de Gayà, el protagonista de la segona part ha sigut Javi Jiménez, el substitut de Diakhaby. En el minut 72 i a baló parat, Parejo ha llançat un córner al qual ha arribat Garay saltant per a assistir el jove del planter d'Aldaia. De cap i amb decisió, Javi Jiménez ha rematat de cap per a fer pujar el definitiu 0-3 en el marcador blanc-i-negre.

El València tanca victoriós l'estada a Suïssa i torna directament a terres valencianes per a preparar la tercera prova de la pretemporada davant de l'Sporting de Portugal el proper diumenge a Lisboa.