• El València i el Villarreal inicien la pretemporada

  Esports Futbol | 10/08/2020 11:55
  À Punt Esports

  À Punt Esports

  Tot i els canvis previsibles en la plantilla dels dos equips, el València i el Villarreal han iniciat aquest matí les proves de la Covid i falta l’examen mèdic previ a l'inici dels entrenaments de pretemporada.

  A la ciutat esportiva de Paterna han estat el, fins ara encara capità valencianista, Dani Parejo i Coquelin, tot i que els dos jugadors podrien ser futbolistes groguets de forma oficial en les pròximes hores.

  Els dos conjunts inicien una pretemporada amb nou llogater a les seues banquetes, Javi Gracia a Mestalla i Unai Emery com a tècnic groguet. A més, la pròxima campanya l'afronten amb diferents conjuntures. Mentre el Villarreal tornarà a competir a Europa, el València no tindrà més competicions que les casolanes amb una plantilla que sembla que tindrà molts canvis.

  En els groguets, l'adeu de Cazorla i Bruno són a hores d'ara les principals novetats a l'espera de l'arribada de Dani Parejo i Coquelin, mentre que en el València, és precisament l'eixida d'aquests dos jugadors el fet que marca aquesta jornada de represa de l'activitat a la ciutat esportiva de Paterna.