El València perd la batalla de Getafe (3-0)

Dos gols de l'alcoià Jorge Molina i un de Mata donen la victòria al Getafe.

Molina, autor de dos gols
Molina, autor de dos gols / Efe

Al Coliseum Alfonso Pérez i amb més de 500 valencianistes a la graderia, el València ha perdut la batalla contra el Getafe quan encara cou l'eliminació copera a Granada. Els de Bordalás s'han consolidat en el tercer lloc, en la zona Champions, amb els dos gols de l'alcoià Jorge Molina i el de Jaime Mata en el segon temps.

Celades no podia disposar de Wass ni Coquelin per sanció, ni de Garay, Gameiro i Cillessen per lesió. L'entrenador andorrà ha donat de nou la titularitat a Florenzi que ha acabat expulsat i ha tret a Diakhaby per a frenar els davanters locals. A Kondogbia i a Parejo els ha costat liderar el mig del camp. També Rodrigo, tot i les molèsties, ha estat a l'herba d'inici fins que Guedes l'ha substituït.

El Getafe ha eixit amb força i pressionant davant un atemorit València. Al minut 6 i al 20, l'alcoià Jorge Molina ha buscat amb perill la porteria defensada per Jaume Doménech. La primera aproximació valencianista arribava passada la mitja hora. Maxi estavellava la pilota en el central Etxeita. A l'equip li costava tocar i crear joc. El Coliseum cantava 'Bordalás te quiero' cada vegada que els seus creaven ocasions. Jaume Doménech volava per a evitar que Maksimovic primer i en el rebuig Cucurella el bateren. La primera part finalitzava com havia començat, amb Molina ficant a prova el Gat d'Almenara i sense gols en el marcador.

Doblet de l'alcoià Jorge Molina en el segon temps

A la represa el mateix guió, el Getafe continuava assetjant la porteria valencianista. Jaume Doménech rebutjava el perill de Jaime Mata. Però tant va el cànter a la font que al final es trenca, i al minut 58 el capità, Jorge Molina, aconseguia el gol (1-0). Celades movia fitxa i treia al camp Guedes per Rodrigo i més tard a Lee Kang-in per Soler. Moments de tensió, tangana i targetes grogues després de la planxa de Kenedy a Gayà. I al 67, pèrdua de Parejo i ni Diakhaby ni Paulista han pogut arrabassar-li el baló a Molina. (2-0). 5 gols en lliga i excel·lent rendiment de l'alcoià quan està a punt de complir 38 anys. Amb l'equip amb 10 per l'expulsió de Florenzi a causa de la dura entrada a Cucurella, el Getafe feia el tercer per mediació de Jaime Mata. (3-0). El València se'n torna de buit de Getafe. El pròxim divendres rebrà l'Atlètic de Madrid a Mestalla.