El València remunta i guanya per 1-2 el Celta

El València ha guanyat a Vigo després de remuntar un resultat advers, amb gols de Ferran Torres i Rodrigo.

Rodrigo marca el segon gol del València | Salvador Sas (Efe)

El València ha guanyat per 1-2 a Vigo i s'emporta tres punts molt importants que el col·loquen seté en la classificació. La primera part ha sigut favorable a l'equip celeste, però els de Marcelino han capgirat el resultat en el segon temps, sobretot després dels dos canvis que l'entrenador ha fet en el minut 60.

El Celta ha fet el 0-1 en el minut 39, després d'una treta de córner que Araújo ha rematat de cap. El jugador local ha aconseguit saltar i guanyar la partida a dos defenses del València, aprofitant els dubtes de Neto, que no s'ha atrevit a eixir per a rebutjar el baló. En la jugada anterior, el porter havia posat una mà miraculosa per a enviar a córner un baló enverinat.

Rubén Blanco ha desbaratat les oportunitats del València

El València ha tingut oportunitats abans d'acabar la segona part. Una treta de falta de Parejo l'ha parada Rubén Blanco. Anteriorment els valencianistes havien tingut una bona acció de Soler, en el minut 31, que havia desbaratat el guardameta local.

La segona part ha sigut decisiva, encara que havia començat amb moltes errades de l'equip valencianista. Els dos canvis de Marcelino passat el primer quart d'hora han sigut fonamentals. Ferran Torres ha entrat per Carlos Soler i Gameiro, per Txérixev. El jugador del planter, Torres, s'ha fet l'amo de la banda dreta i ell ha sigut l'autor del gol de l'empat, en el minut 71.

Rodrigo posa fi a la sequera de gols

A partir d'ací, el València ha sigut l'equip de la temporada passada i no ha perdonat. Han començat a arribar les oportunitats i Rodrigo n'ha marcat el segon en el minut 80. Es trenca la mala ratxa del davanter, que no marcava en Lliga des del mes de desembre. Garay també ha tingut la seua oportunitat, però Rubén Blanco -el millor del Celta- ha aconseguit aturar-lo.

Amb aquesta victòria tan treballada i que ve després d'una remuntada, el València agafa aire abans del partit de Copa del Rei amb el Getafe i el Celta s'afona després d'un bon nombre de partits amb resultats molt dolents.