El València tanca la pretemporada sense conéixer la derrota

Els de Javi Gracia guanyen el Cartagena per 3 a 1, amb doblet de Kan-in Lee.

Kan-in Lee, protagonista del partit.
Kan-in Lee, protagonista del partit. / @FCCartagena_efs (Twitter)

Quart i últim test de pretemporada per al València. Sense els internacionals; sense Carlos Soler, que ha tornat a desaparéixer dels entrenaments; sense els lesionats Correia i Lato, i amb la incertesa de Piccini, Javi Gracia ha presentat un equip de circumstàncies, però d’altra banda no hi ha millor moment, la pretemporada, per a provar i comprovar.

Contra el Cartagena, que acaba de promocionar a la Lliga Smartbank, el tècnic blanc-i-negre ha provat un 3-5-2 i ha donat l’oportunitat a Kondogbia, Diakhaby i Txérixev, que fins ara no havien jugat ni un minut en pretemporada.

Maxi Gómez, un dels més destacats en els amistosos de preparació ha tingut l’ocasió de convertir el primer després de xiular l’àrbitre penal sobre Manu Vallejo, però malgrat la bona ratxa, l’uruguaià, l’ha fet fora.

Reacció posterior al gol

A la segona, Gracia ha continuat provant jugadors. Torn per a Sobrino, i els joves Centelles, Uros Racic o Guillem Molina. A poc a poc l’equip ha anat diluint-se fins que Paulista ha acabat fent gol en pròpia porta després que Nacho Gil llançara encertadament una falta per als murcians. Era el revulsiu que necessitava el València per tornar a entrar en el partit, perquè als cinc minuts Kan-in Lee empatava aprofitant una errada del porter. A partir d’ahí l’equip s’ha transformat. Jason Remeseiro marcava el seu primer gol de la pretemporada, i que capgirava el marcador, i una altra vegada el sud-coreà Kan-in feina diana, un golàs per tot l’escaire (3-1).

El València ha aconseguit tancar la pretemporada sense conéixer la derrota, però ara va de bo. Sols queda una setmana perquè comence la lliga. S’han acabat les proves. El Llevant els espera.