El VAR i Soldado tiren el València de la Copa

El València ha caigut eliminat de la Copa el Rei en caure per 2 a 1 contra el Granada.

Mostra d'ànim a Garay
Mostra d'ànim a Garay / Efe
05 de febrer 2020 - 00:18

Un gran gol de Soldado en el minut 2 ha obert una eliminatòria marcada per la polèmica del VAR, primer amb un gol anul·lat a Rodrigo per fora de joc i després, amb empat a 1 i en el minut 93, assenyalant penal per mans de Jaume Costa. Soldado, autor dels dos gols del Granada i Rodrigo, per part del València, han sigut els golejadors. La millor notícia per al València ha sigut la tornada de Guedes.

La primera part ha sigut completament boja, carregada d'intensitat i d'oportunitats contínues per part dels dos equips. No havien passat encara tres minuts quan Roberto Soldado ha fet el primer gol amb un fort xut des de fora de l'àrea.

El València, mitjançant Rodrigo, l'ha tinguda en el minut 7 i, sobretot, en el minut 14, quan el VAR li ha anul·lat un gol per un molt ajustat fora de gol.

En el 39, ara sí, Rodrigo ha fet l'empat rematant de primeres amb cama esquerra una centrada de Coquelin.

Amb menys ocasions, però amb la mateixa intensitat s'han jugat els primers minuts de la segona part. En el 67 Celades ha donat entrada a Guedes. El portugués ha tornat a jugar després de la llarga lesió i se l'ha vist amb ganes, però amb falta de ritme.

La primera gran oportunitat de la segona part ha vingut en el minut 76 i ha sigut Jaume Domenech qui ha impedit el 2 a 1. El d'Almenara s'ha tornat a lluir en el 79.

Quan el partit estava condemnat a la pròrroga el VAR ha vist unes mans de Jaume Costa que ningú més havia vist. Penal més molt rigorós que Soldado s'ha encarregat de transformar quan només quedaven segons per a arribar al minut 94.

El campió queda fora de la Copa del Rei per dues polèmiques jugades assenyalades pel VAR, el primer gol anul·lat a Rodrigo en la primera part i el penal assenyalat en el minut 93.