El VAR marca el Saragossa-Elx (1-0)

Un gol de penal dona la victoria als locals en el minut 83 del partit.

El meta de l’Elx Edgar Badia

Un penal concedit pel VAR va atorgar la victòria al Saragossa contra l’Elx en el minut 83 del partit. L'enfrontament va estar dominat per l’equip de casa, encara que li va faltar contundència en l’àrea xicoteta. El meta Edgar Badia, de nou, va ser el responsable que el marcador no fora més gros, ja que el Saragossa va disparar fins a 19 vegades a porta.

L’Elx a penes va posar en problemes el Saragossa a La Romareda. Els locals van començar trobant molts espais en atac i en els primers minuts Luis Suárez ja havia provat la porta de Badia algunes vegades. Només al final de la primera part els de Pacheta començaren a trobar-se còmodes al camp i a protagonitzar alguna internada en l’àrea local.

En la segona part el partit es va alentir. Els dos equips estaven cansats i a penes hi hagué ocasions de gol. El Saragossa dominava el partit però no acabava de perforar la porteria de l’Elx i el 0-0 semblava el resultat més just.

Però una puntada d’Andoni López a Luis Suárez va canviar el resultat. En primera instància, l’àrbitre no havia sancionat res però el VAR, després de revisar la jugada, va xiular penal a favor dels de casa. El mateix Suárez va marcar la pena màxima per a aconseguir així la segona victòria a casa del Saragossa.