El Vila-real CF empata 1-1 amb l'Olympique de Marsella en el segon partit de pretemporada

Bona faena feta pels groguets, que comencen demà la concentració a Navata (Girona) amb la vista posada en el següent amistós, previst per al 25 de juliol davant del Montpeller.

@OM_officiel

El Vila-real ha empatat el segon partit de pretemporada que l'enfrontava a l'Olympique de Marsella a la ciutat francesa d'Avinyó. L'enfrontament amistós ha acabat 1-1, amb un gol de Toko Ekambi, resolt amb gran definició en el minut 44, i un gol de Valère Germain, que igualava el marcador per als francesos en la segona part.

L'Olympique de Marsella arribava victoriós des del seu tercer partit de pretemporada, després de guanyar per 2-1 al FC Nantes el passat dimecres. Per a l'encontre davant de l'Olympique, el tècnic groguet, Javier Calleja, ha desplaçat a la localitat francesa fins a 24 jugadors per a enfrontar-se a l'actual subcampió de l'Europa League. Entre ells estava Santi Cazorla, que ha jugat per segona vegada amb la samarreta groga en la pretemporada.

Calleja ha escollit per a l'onze inicial Asenjo, Miguelón, Víctor Ruiz, Álvaro González, Jaume Costa, Morlanes, Cáseres, Nahuel, Castillejo, Gerard Moreno i Ekambi.

El primer encontre amistós de pretemporada del Vila-real davant d'un equip europeu acaba amb el mateix resultat, d'empat a 1, que el primer partit amistós en què es va enfrontar a l'Hèrcules, fa uns dies.

El conjunt de jugadors del primer equip que no havien viatjat per al partit, com ara N’Diaye, Miguel Layún, Javi Fuego, Enes Ünal, Manu Trigueros, Bruno i Pau Francisco Torres, s'han desplaçat hui directament al complex hoteler de Navata (Girona) per a la concentració de preparació de la nova temporada. Aquesta mateixa nit també hi arribarà la resta de l'equip, traslladats després del partit directament des de França. Esperarem uns dies més per a la incorporació de Roberto Soriano, que encara disfruta del permís de paternitat, i de Denís Txérixev, que s'hi afegirà el dilluns 30, després del descans necessari en participar en el Mundial de Rússia.

Del 22 al 27 de juliol el Vila-real CF romandrà concentrat a les instal·lacions de Torremirona, encara que haurà de tornar a desplaçar-se a França per a fer front al Montpeller com a pròxim oponent en la sèrie de duels de preparació. El partit el jugaran a l'estadi Saint-Michel, a Canet de Rosselló, el pròxim dia 25 a les 19:30 h.